Valmennukset löytyvät nyt online -palveluna!

Kevään 2017 valmennuksiin rajattu määrä aloituspaikkoja jäljellä

Suositut pyörävalmennukset ovat nyt saatavilla myös online-valmennuksena! Paketit eivät sisällä valmennustapaamisia. Mikäli haluat lisätä paketteihin testejä, tapaamisia tms., olethan yhteydessä!

Aikaisempiin vuosiin verrattuna valmennuksia ei pysty ostamaan enää suoraan verkkokaupasta. Kaudelle 2017 otan rajallisen määrän valmennettavia.

Valmentautuminen on alkanut jo siitä hetkestä kun ensimmäisen kerran mietit tarvitsevasi ammattilaisen treeniapua. Se, että olet nyt lukemassa sivujani, kertoo sen, että olet jo vienyt projektiasi eteenpäin. Jotta pääsemme jatkamaan yhdessä, haluaisin tietää sinusta lisää.

Valmentautuminen vaatii 100% omistautumisen sekä valmennettavalta että valmentajalta. Se ei tarkoita sitä, että sinun tulee urheilla 24/7 ja unohtaa koko muu elämä. Vaan se tarkoittaa sitä, että olet täysin motivoitunut löytämään itsestäsi oman huippukuntosi. Uskallat hypätä pois mukavuusalueeltasi ja kokeilla mitä sen kautta saamme aikaan. Mikäli olet valmis heittäytymään täysillä mukaan, täytä TAUSTATIETOLOMAKE ja olen sinuun pikapuoliin yhteydessä. 

Joten ei muuta kuin menoksi!

Kevät 2017: Aloituspaikkoja jäljellä


FAST FIT, 6 vkoa -starttipaketti 49 euroa

ALOITTELIJAT/ALOITTELUA SUUNNITTELEVAT
Fast Fit on sinulle, jolle pyöräily on lajina uusi ja haluat päästä kokeilemaan rajojasi sekä aloittaa treenaamisen oikealla ja tehokkaalla tavalla. Saat kuuden viikon aloittelijan treeni- ja ravinto-ohjelman sekä viikoittaisen treeniraportoinnin. Lajinasi ei välttämättä tarvitse olla pyöräily: Fast Fit sopii kaikille liikunnan aloittaville, vaikka salitreenistarttiin tai laihdutustavoitteeseen! Loistava aloituspaketti uudenvuoden lupauksien täyttämiseen!ALUMINIUM, 3 kk 130 euroa

ALOITTELIJAT
Pyöräily on sinulle lajina melko uusi, mutta olet jo jonkin verran pyöräillyt tai ehkäpä jo polkaissut jonkin kuntoajon. Jotain on kuitenkin hampaankolossa ja kiinnostus lajia kohtaan suuri: miten treenata oikein ja tehokkaasti? Saat harjoitussuunnitelmat ja treeniohjeet teho- ja sykealueille, joilla harjoittelusi on tehokasta ja turvallista. Saat tekniikkavinkkejä sekä ravintovinkkejä, joilla treenisi saadaan kulkemaan uudella tasolla. Aluminium on oiva ratkaisu sinulle, joka ehkä vielä mietit pidemmän treenijakson ajallisia ja motivoivia ongelmia. Tällä paketilla pääset hienosti alkuun! CARBON, 6 kk 120 euroa / kk

KUNTOILIJAT/ALOITTELIJAT
Harjoittelusi on jo tavoitteellista ja sinulla on selkeä suunnitelma. Haluat ehkä ajaa jonkin kotimaan kuntoajon tai kenties Euroopan klassikko Gran Fondon. Carbon tarjoaa turvallisen ja tehokkaan ratkaisun tavoitteittesi tueksi. Harjoittelet 24 viikon harjoitusohjelmalla, sinulle laadituilla teho- ja sykealueilla. Saat tekniikkavinkkejä sekä ravintovinkkejä, joilla treenisi saadaan kulkemaan uudella tasolla.
Viikoittainen treeniraportti takaa sen, että ohjelmasi on aina ajantasainen ja puoli vuotta onkin jaettu pienempiin osiin. Valmentajasi on käytettävissä kysymyksissä maanantaisin ja tiistaisin.
Edellyttää kuntotestiä.*CHAMPION, 9 kk 125 euroa / kk

KUNTOILIJAT/KISAKUSKIT
Harjoittelusi on jo tavoitteellista ja sinulla on selkeä suunnitelma. Haluat ehkä ajaa jonkin kotimaan kuntoajon tai kenties Euroopan klassikko Gran Fondon, tai ajaa nämä kovempaa kuin edellisenä vuonna. Paikallaan junnaaminen ei ole juttusi ja haluat kehittyä! 
Harjoittelet 40 viikon harjoitusohjelmalla, sinulle laadituilla teho- ja sykealueilla. Viikoittainen treeniraportti takaa sen, että ohjelmasi on aina ajantasainen ja puoli vuotta onkin jaettu pienempiin osiin. Kisaan valmistavat treenit suunnitellaan tavoitteesi alle siivittämän sinut huippukuntoosi! Saat tekniikkavinkkejä sekä ravintovinkkejä, joilla treenisi saadaan kulkemaan uudella tasolla. Valmentajasi on käytettävissä kysymyksissä kolmesti viikossa ma-ke. Sis. 2 kk koejakson.
Edellyttää kuntotestiä.*PRO, 12 kk 130 euroa / kk

KUNTO-/KISAKUSKIT
Enemmän henkilökohtaista palvelua. Harjoittelusi on jo tavoitteellista ja sinulla on selkeä suunnitelma. Haluat katsoa, mitä sinusta voidaan saada irti, kun valmennus on suunniteltua ja kontrolloitua. Paikallaan junnaaminen ei ole sinunkaan juttusi ja haluat kehittyä! Pro siirtyy hissuttelusta isoihin kehitysharppauksiin tarjoamalla turvallisen ja taatusti tehokkaan ratkaisun tavoitteittesi tueksi. Jatkuvien  testien avulla selvitetään tasosi ja tilanteesi kehitystä silmällä pitäen. Harjoittelet 50 viikon harjoitusohjelmalla, sinulle laadituilla teho- ja sykealueilla. Viikoittainen treenipalaveri takaa sen, että ohjelmasi on aina ajantasainen ja siksi vuosi onkin jaettu pienempiin osiin. Kisaan valmistavat treenit suunnitellaan tavoitteesi alle siivittämän sinut huippukuntoosi! Saat tekniikkavinkkejä sekä ravintovinkkejä, joilla suorituskyky saadaan vahvemmaksi. Valmentajasi on käytettävissä kysymyksissä lisäksi 5 kertaa viikossa ma-pe. Sis. 2 kk koejakson.
Edellyttää kuntotestiä.*RAVINTOVALMENNUS, 8 viikkoa 110 euroa

Tavoitteena laihdutus, parempi suorituskyky, lihasmassan lisääminen tai työtehon lisääminen? Paketti sisältää ruokapäiväkirjan purkamisen, analyysin ja raportin sekä uusinnan kerran 8 viikon aikana. Toteuta uuden vuoden lupauksesi!


* Kuntotestin voi tehdä testitiloissamme Vantaalla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat tehdä testin missä tahansa testiasemalla.

VALITSE PAKETTI JA TULE VOITTAMAAN ITSESI!