"Olen erittäin tyytyväinen Sarin valmennukseen, sain paljon enemmän kuin odotin. Olen päälle viidenkympin ja tässä valmennuksen aikana tuli koettua ensimmäiset laktaattitestit. Toimii, aion ottaa testit osaksi harjoittelua 1-2 kert/vuosi. Myös spinning oli uusi tuttavuus, Sarin ohjauksessa se on aito kehitystreeni.

Painonpudotus oli aluksi asia, jota en nähnyt relevanttina, mutta muutin ruokavaliotani ja pudotin noin 90 kilosta 83 kiloon. Tämä pudotus runsaan PK-treenin lisäksi on tuonut selkeästi parempaa jaksamista arkeen. Se on tulos, josta olen joka päivä iloinen.
Lisäksi on ollut hienoa saada uusia pyöräilykavereita kosolti konkreettista opastusta ammattilaiselta.
Sari on ammattilainen ja kova tekijä mutta aina positiivisen kannustava."

- Jouni


"Otin rohkean haasteen ja lähdin mukaan Sarin Giro-ryhmään ajamatta metriäkään maantiepyörää ennen kurssia. Riski kannatti, sillä kehitykseni Sarin valmennuskurssin aikana on mykistävä. Ensimmäisellä lenkillä opettelin vielä lukkopolkimien käyttöä, mutta viimeisessä treenissä ennen Giro d´Espoota pysyin jo yli 30kmh keskinopeusvauhdissa ja testimittauksissa suorituskykyni parantui noin 90% aloitushetkestä."

- Ville Simola, yrittäjä, amatööri triathlonisti


"Aloitin valmennusjakson Sarin kanssa tilanteessa, jossa olin hyvässä kunnossa mutta en kuitenkaan ihan tyytyväinen omiin suorituksiini. Varsinkin pitkät pyörälenkit olivat liian usein vaikeita. Talven aikana teimme perusteellisen peruskuntokauden, jonka seurauksena olin jo toukokuussa vähintään yhtä hyvässä ellen paremmassa pyöräilykunnossa kuin edellisenä kesänä elokuussa. Kesällä siirryimme lajinomaiseen harjoitteluun, joka monipuolistui Sarin ohjeilla huomattavasti aiemmasta. Huomasin tulokset varsinkin niillä pitkillä lenkeillä, jotka olivat aiemmin olleet vaikeita, ja toisaalta erityisesti lyhyemmillä lenkeillä keskinopeudet nousivat keskisykkeen kuitenkin laskiessa. Lopulta kauden päätavoite, osallistuminen kuntoajotapahtumaan, meni paremmin kuin hyvin. Valmennukseen osallistuminen vaatii paljon aikaa ja sitoutumista, uhrauksiakin, mutta jos haluaa kuntoilla tavoitteellisesti, siihen kannattaa satsata. Tuloksia tulee takuulla!"

-
Maaria