MITÄ TEEN NYT?


Tervetuloa tapaamaan minua Vantaan Vapaalaan! 

Vapaalassa minut löytää perheyrityksemme, liikuntakeskus Let`s Go Centerin tiloista.

Aikaisemmin ohjasin paljon ryhmäliikuntatunteja, jopa 15 tuntia viikossa. Nykyään jumppaohjauksia on vähän vähemmän ja jäljelle ovat jäänyt ehdoton bravuurini spinning. Oman tuntikuvaukseni mukaan ohjaamani tunti on HC eli Hors Categorie. Kaikki Tour de Francea seuranneet tietävät millainen on HC.

Valmennan myös jonkin verran. Jonkinverran tarkoittaa sitä että tällä hetkellä ohjaan vain kanssani pidemmän yhteistyöhistorian omaavia asiakkaitani. En valitettavasti pysty ottamaan uusia valmennettavia.

Ohjaan erilaisia kursseja pyöräilytekniikasta ja harjoittelusta. Erityisesti tykkään pitää kursseja naisille, pyöräily kun edelleen on ns. miehinen laji. Mielestäni olen varsin hyvä esimerkki kertomaan miten ruuhkavuosien keskellä aikaa voi jäädä myös urheiluun ja millaista harjoittelun tulisi olla arjen ja työn keskellä. Kurssit pidetään kesällä 2018 valmistuneessa hotellissamme GoRoomsissa. Kursseja pidän myös Ranskassa ja Espanjassa.

Oma liikelapseni on Superkunto. Kokonaisvaltaisen kunnon kasvattaminen ja hyvinvoinnin kehittämiseen perustuva metodi, josta pidän kursseja paljon. Myös Superkunto on ensi vuonna Ranskassa.

On minulla toinenkin liikelapsi, pyöräliike Watmax, siellä päämiehenä toimii pyörämekaanikoista rautaisin, Henry.

Ja kolmas,  vastavalmistunut hotelli GoRooms.

Henryn kanssa, a propos, teemme myös erittäin mielellämme musiikkia oman studiomme STUD1O:n tiloissa. Tarkemmin sanottuna Henry tekee musaa, minä laulan ja sanoitan. Olen harrastanut laulua vuodesta 2004 ja kirjoittanut sanoja pienen ikäni. Vuonna 2007 iskimme läpi trancepiireissä kun Undone soi pitkin maailman clubeja. Tuorein julkaisu on yhteistuotanto artisti Christoffer Weiss:n kanssa, johon feattasin laulut. Kuuntele

Oikeita lapsiakin on suotu ja ne menevät luonnollisesti kaiken edellä mainitun edelle.

Ainiin, ja sitten tietysti on se pyöräily. Niin luonnollinen asia että meinaa unohtua. Poljen ammattilaistasolla Hollantilaisen Maaslandster CCN -tiimin riveissä. Kaudella 2017 otin SM -pronssin ja -hopean ja edustin Suomea Bergenin MM-kisoissa.

Tuossa jo kerroinkin että pidän kursseja "ruuhkavuodet ja liikunta". Nyt varmaan ymmärrät, miksi oma elämäni on hyvä esimerkki.

Ota yhteyttä