MITÄ TEEN NYT?


Vapaalassa minut löytää perheyrityksemme, liikuntakeskus Let`s Go Centerin tiloista.

Aikaisemmin ohjasin paljon ryhmäliikuntatunteja, jopa 15 tuntia viikossa. Nykyään jumppaohjauksia on vähän vähemmän ja jäljelle ovat jäänyt ehdoton bravuurini spinning. Oman tuntikuvaukseni mukaan ohjaamani tunti on HC eli Hors Categorie. Kaikki Tour de Francea seuranneet tietävät millainen on HC.

Ohjaan erilaisia kursseja pyöräilytekniikasta ja harjoittelusta. Erityisesti tykkään pitää kursseja naisille. Omasta kokemuksesta kerron mielelläni miten ruuhkavuosien keskellä aikaa voi jäädä myös urheiluun ja millaista harjoittelun tulisi olla arjen ja työn keskellä. Kahden lapsen äitinä puhun puhtaasti kokemuksen äänellä. Kurssit pidetään kesällä 2018 valmistuneessa hotellissamme GoRoomsissa. Kursseja pidän myös Ranskassa ja Espanjassa.

Kaikille kuntoilun aloituksen ja painonhallinnan kanssa kamppaileville on Superkunto. Kokonaisvaltaisen kunnon kasvattaminen ja hyvinvoinnin kehittämiseen perustuva metodi, josta pidän kursseja. Superkuntoa tehdään kursseina Vantaalla, retriittinä GoRooms-hotellilla ja käytiin 2018 superkuntoilemassa myös on Ranskassa.


Edelleen sydäntä lähellä on musiikki. Olen harrastanut musiikkia pienestä asti ja laulua vuodesta 2004, sanoja ja runoja olen kirjoittanut pienen ikäni. Vuonna 2007 iskimme läpi trancepiireissä kun Undone soi pitkin maailman clubeja. Tuorein julkaisu on yhteistuotanto artisti Christoffer Weiss:n kanssa, johon feattasin laulut. Kuuntele

Sitten tietysti on se pyöräily. Niin luonnollinen asia että meinaa unohtua. Pyöräily on ollut lajini vuodesta 1991 alkaen. Kaudella 2020-2021 ajan ammattilaisena UCI Pro Team Cogeas Mettler Look -tallissa. 

Tuossa jo kerroinkin että pidän kursseja

Ota yhteyttä