Kurssit Mallorca

Ajankohdat:

14.-21.10.2022

Syksyn leiri on täyteen buukattu.

24.4.-2.5.2023

Hinta  

Hinta 1400 euroa
Early Bird-hinta 30.9.2022 asti 1300 euroa.

Hinnat eivät sisällä lentoja.

Pyöräleiri Mallorcalla - Let`s Bike In Mallorca

Mallorca on minun toinen kotipaikkani. Ensimmäisen kerran olin saarella pyöräleirillä vuonna 1996. 

Naisille ja miehille suunnatulla pyörämatkalla kierrämme ohjatusti Mallorcan ihania ja monipuolisia pyöräilyteitä. Harjoituksina teemme erilaisia kuntotestejä ja ajelemme ryhmän tahdissa saaren monipuolisissa maastoissa maisemista ja seurasta nauttien. Koko päivää ei ole tarkoitus pyöräillä, vaan teemme monipuolisesti myös muita kestävyysharjoitteluun kuuluvia harjoituksia ja kuulemme luentoja.

Myöskään kulttuuria ja shoppailua ei luonnollisestikaan  jätetä huomioimatta, ja suuntaammekin Palma de Mallorcan keskustan tunnelmallisille kujille yhtenä jos toisenakin päivänä.

Majoitumme upeaan villaan aivan palvelujen läheisyyteen. Majoitus on kahden hengen huoneissa puolihoidolla. Rantaan on matkaa noin 200 metriä ja lentokenttä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Lentokenttäkuljetukset on hoidettu ja sinun tarvitseekin vain saapua kohteeseen, Palma de Mallorcan lentokentälle. Siitä eteenpäin hoidamme kaiken puolestasi!

Keväällä 2023 leirin hintaan kuuluu myös osallistuminen Mallorca 312 -ajoon, jossa valittavanasi on 167km, 225km tai klassikko 312km.

Mitä odotamme sinulta?

  1. Sinulla on maantiepyörä tai vuokraat sellaisen Mallorcalta
  2. Omaat kokemusta ryhmässä ajamisesta ja tunnet säännöt (tai olet valmis käymään ryhmäajon verkkokurssin)
  3. Pystyt ajamaan ryhmässä 25kmh keskinopeudella
  4. Halua kehittyä ajajana
  5. Intoa, hyvää mieltä ja matkakuumetta!