Kurssit Mallorca

Ajankohdat:

7.-14.10.2023

DL ilm.: 07/2023  (varausmaksu 500€)

Hinta 1800 euroa

Hinnat eivät sisällä lentoja.

Pyöräleiri Mallorcalla - Let`s Bike In Mallorca

Mallorca on minun toinen kotipaikkani. Ensimmäisen kerran olin saarella pyöräleirillä vuonna 1996. 

Naisille ja miehille suunnatulla pyörämatkalla kierrämme ohjatusti Mallorcan ihania ja monipuolisia pyöräilyteitä. Harjoituksina ajelemme ryhmän tahdissa saaren monipuolisissa maastoissa maisemista ja seurasta nauttien. Ajomatkat ryhmän kokoonpanosta ja päivästä riippuen 40-140km. Koko päivää ei ole tarkoitus pyöräillä, vaan teemme myös muita aktiviteettejä kuten kävelyretki paikallisen oppaan kanssa.

Myöskään kulttuuria ja shoppailua ei luonnollisestikaan  jätetä huomioimatta, ja mahdollisuus on suunnata Palma de Mallorcan keskustan tunnelmallisille kujille yhtenä jos toisenakin päivänä. Ohjelmassa on myös mm. viinimaistelua. 

Majoitumme upeaan villaan aivan palvelujen läheisyyteen. Majoitus on kahden hengen huoneissa puolihoidolla. Rantaan on lyhyt matka, mutta villan uima-allas upeine Välimeren maisemineen päihittää rannan vilskeen mennen tullen. Lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lentokenttäkuljetukset on hoidettu ja sinun tarvitseekin vain saapua kohteeseen, Palma de Mallorcan lentokentälle. Siitä eteenpäin hoidamme kaiken puolestasi!

Mitä odotamme sinulta?

  1. Sinulla on maantiepyörä tai vuokraat sellaisen Mallorcalta
  2. Omaat kokemusta ryhmässä ajamisesta ja tunnet säännöt (tai olet valmis käymään ryhmäajon verkkokurssin)
  3. Pystyt ajamaan ryhmässä n. 25kmh keskinopeudella
  4. Halua kehittyä ajajana
  5. Intoa, hyvää mieltä ja matkakuumetta!