Kurssit Mallorca

Ajankohdat:

14.-21.10.2022

Syksyn leiri on täyteen buukattu.

24.4.-2.5.2023

Hinta  

Hinta 1900 euroa

Hinnat eivät sisällä lentoja.

Pyöräleiri Mallorcalla - Let`s Bike In Mallorca

Mallorca on minun toinen kotipaikkani. Ensimmäisen kerran olin saarella pyöräleirillä vuonna 1996. 

Naisille ja miehille suunnatulla pyörämatkalla kierrämme ohjatusti Mallorcan ihania ja monipuolisia pyöräilyteitä. Harjoituksina ajelemme ryhmän tahdissa saaren monipuolisissa maastoissa maisemista ja seurasta nauttien. Ajomatkat ryhmän kokoonpanosta ja päivästä riippuen 40-140km. Koko päivää ei ole tarkoitus pyöräillä, vaan teemme myös muita aktiviteettejä kuten kävelyretki paikallisen oppaan kanssa.

Myöskään kulttuuria ja shoppailua ei luonnollisestikaan  jätetä huomioimatta, ja mahdollisuus on suunnata Palma de Mallorcan keskustan tunnelmallisille kujille yhtenä jos toisenakin päivänä. Ohjelmassa on myös mm. viinimaistelua. 

Majoitumme upeaan villaan aivan palvelujen läheisyyteen. Majoitus on kahden hengen huoneissa puolihoidolla. Rantaan on matkaa lyhyt matka ja lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lentokenttäkuljetukset on hoidettu ja sinun tarvitseekin vain saapua kohteeseen, Palma de Mallorcan lentokentälle. Siitä eteenpäin hoidamme kaiken puolestasi!

Keväällä 2023 leirin hintaan kuuluu myös osallistuminen Mallorca 312 -ajoon, jossa valittavanasi on 167km, 225km tai klassikko 312km (tapahtuma on loppuunmyyty, ei enää saatavilla).

Mitä odotamme sinulta?

  1. Sinulla on maantiepyörä tai vuokraat sellaisen Mallorcalta
  2. Omaat kokemusta ryhmässä ajamisesta ja tunnet säännöt (tai olet valmis käymään ryhmäajon verkkokurssin)
  3. Pystyt ajamaan ryhmässä 25kmh keskinopeudella
  4. Halua kehittyä ajajana
  5. Intoa, hyvää mieltä ja matkakuumetta!