Kurssit Suomi


Bike, bastu & barbeque 

BBB on kesän 2023 uutuus, päiväretki pyöräillen Vantaalta Kirkkonummen Långvikin upeisiin merellisiin maisemiin uimaan, saunomaan ja grillaamaan.  

Vantaalla tavarat pakataan huoltoautoon, joka seuraa meitä koko reitin ajan. Mukaan kannattaa varata ajovarusteiden lisäksi uinti- ja saunavarusteet sekä oloasu. 

Reitti kulkee Vantaalta Espoon kuvankauniita teitä pitkin Kirkkonummelle, josta jatkamme osittain gravel-teitä merenrannalle upeaan Villa Tarulaan. Villa Tarulassa meitä odottaa aivan ihana, kuumaksi lämmitetty puusauna. Saunan yhteydessä voi käydä pulahtamassa Itämeressä suoraan laiturilta tai hiekkarannalta. Saunan ja uinnin päätteeksi jatkamme päivää aperitiivin merkeissä samalla kun grilli kuumenee ja pyöräilijän BBQ-annos valmistuu.

Mitä luvassa:

- Ohjattu pyöräreitti vaihtelevaa maastoa
- Huoltoauto mukana, mekaanikko käytössä (hinta ei sisällä mahdollisia vararenkaita tms. osia)
- Puusauna ja avomeriuinti
- BBQ-tarjoilu
- Kuljetus takaisin Vantaalle (toki saa myös pyöräillä!😊)
- Kesto noin klo 9-17

Hinta: 129€

Milloin: 15.7.2023, 29.7.2023. Verkkokaupassa myynnissä ensin 15.7., jos haluat ilmoittautua myöhäisemmille vuoroille, laita suoraan viestiä! 😊


Poljentatekniikan kurssi

Poljentatekniikan kurssilla opit ymmärtämään millainen on taloudellinen poljenta ja mitkä kaikki asiat vaikuttavat poljennan tasaisuuteen. Kurssilla käymme läpi poljentatekniikkaan vaikuttavat asiat, tulet huomaamaan miten yllättävätkin asiat vaikuttavat poljentatekniikkaan hyvässä ja pahassa. Opit tiedostamaan mihin poljentatekniikan harjoittelemisessa tähdätään ja millainen on hyvä tekniikka ja mitä hyötyjä siitä on. Opit miten pystyt talven aikana kehittämään poljentatekniikkaa. Kurssin lopuksi teemme tekniikkaharjoituksen.

Kurssi alkaa teoriaosuudella, jonka jälkeen tehdään käytännön harjoitus Skillbike -sisäpyörillä. Tarvitset mukaan sisäpyöräilyvarusteet.

Kurssi sopii kaikille poljentatekniikan kehittämisestä kiinnostuneille.

Hinta: 30€

Milloin: 10.3.2023 (kevään 2023 viimeinen Poljentatekniikan kurssi) 


Pyörän huolto ja ajosento. Mitä jokapolkijan tulisi tietää? 

Kurssilla käymme läpi asiat jotka tulisi huomioida päivittäisessä pyörähuollossa. Mitä voit tehdä itse pidentääksesi pyörän ikää sekä parantaaksesi käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Opit tiedostamaan millainen on hyvä ajoasento ja miltä ajoasentoa näyttää nyt sekä mitä muutoksia voit tehdä nykyiseen pyöräsi ajoasentoon. Oma pyörä mukaan, nyt vaihdetaan rengas itse!

Kurssin vetäjänä ammattimekaanikko Henry Saarelainen

Hinta: 65€

Milloin: Lauantai 25.3.2023 klo 10.-13.00


Ryhmäajon tekniikka

Jännittääkö ajaa ryhmässä? Valutko jännityksen myötä ryhmän hännille?

Kurssilla käymme läpi asiat jotka tulisi huomioida ryhmäajossa. Mitkä ovat ryhmäajon säännöt ja miten varautua erilaisiin yllätyksiin ja toimia tilanteissa oikein? Miten ajaa turvallisesti, ennakoiden sekä taloudellisesti.

Kurssi sisältää teoriaosuuden sekä käytännön harjoituksen ulkona.

Oma pyörä mukaan! Nyt ajetaan ryhmässä!

Hinta: 39€

Milloin: sunnuntai 16.4.2023 klo 10.-13.00 sekä 23.4.2023 klo 10.-13.00


Ylä- ja alamäkiajon tekniikkaa

Vaihteet temppuilevat ja jäät näpertämään vaihteita mäen alle kun muut jo menevät kaukana? Alamäissä jännität etkä tiedä miten päin täytyisi laskea?

Kurssilla käymme läpi asiat jotka tulisi huomioida ylämäkiä ja alamäkiä ajaessa. Nouse pehmeämmin ja laske turvallisesti ja sulavasti. Mitkä ovat tärkeimmät pointit ja miten varautua yllätyksiin? Miten ajaa turvallisesti, tehokkaasti sekä taloudellisesti.

Hinta: 39€

Milloin: sunnuntai 7.5.2023 klo 10.-13.00 sekä 13.5.2023 klo 10.-13.00


Pyöräily Bootcamp jälleen kesällä 23

Vuonna 2023 Bootcamp menee pintaa syvemmälle ja muovautuu pienimuotoiseksi treenileiriksi, sillä Bootcampillä vietetään nyt myös kaksi yötä. Kurssipaikkana on Vantaan Vapaalassa sijaitseva kuntokeskus Let`s Go Center ja samassa kiinteistössä sijaitseva GoRooms, joka tarjoaa kurssilaisille majoituksen 1-2 hengen huoneissa. Sinun ei siis tarvitse poistua paikalta koko viikonloppuna. Samoin myös lompakkohuolet voit jättää pois, sillä kurssimaksu pitää sisällään kaikki ateriat aamiaisesta illalliseen. Nauti, sillä koko viikonloppu panostetaan sinun hyvinvointiin ja pyöräilijänä kehittymiseen.

Bootcampilla pureudumme pyöräilyyn kokonaisvaltaisesti. Kurssin aikana teemme monipuolisesti erilaisia harjoituksia, kuulemme teoriaa ja luentoja, mutta pyrimme aina istumaan mahdollisimman vähän ja sen sijaan tekemään ja oppimaan konkreettisesti tekemisen kautta. Liike on lääke koko viikonlopun ajan. Opimme myös pyörän huoltoasioita kuten renkaan vaihtamisen.

Ravinto on kestävyysliikkujalle suunniteltu. Anna kokin hoitaa kotityöt puolestasi, tänä viikonloppuna saat elää kuin urheilija!

Bootcamp on suunnattu pyöräilylajeja jo harrastaville tai harrastamaan alkaville, jotka haluavat parantaa poljentatekniikkaa, kasvattaa tehoa ja palautua riittävästi.

Kurssin keskeinen agenda:

 • Ajankäyttö
 • Palautuminen
 • Harjoittelun monimuotoisuus
 • Poljentatekniikan kokonaisuus
 • Henkinen hyvinvointi

Kurssilta saat:

 • Konkreettisia vinkkejä harjoitteluun
 • Ymmärrystä miksi ja miten
 • Selityksen käsitteelle "urheilija on ihminen "
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen
 • Hyvät yöunet
 • Ravitsevaa ruokaa
 • Hyvää seuraa
 • Aikaa itsellesi

Kurssilla valmentavat: Sari (fysiikka- ja lajivalmennus), Heli (henkinen valmennus ja hyvinvointi) ja Henry (tekninen valmennus ja biomekaniikka)

Kurssi alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00

Hinta sisältää kaikki liikuntamaksut ja luennot sekä kuntosalin ja saunojen ja porealtaan käyttömaksut. Majoitus 2 hengen huoneissa, 2 aamupalaa, 2 lounasta ja 2 illallista sekä välipalat sisältyvät hintaan.

Hinta: 590€

Hinta ilman majoitusta -100€.

Tilauksen varausmaksu on 100 euroa, loppuosa laskutetaan erikseen. Varaus on sitova eikä varausmaksua palautetta.

Milloin: 26.-28.5.2023 ja 29.9.-1.10.2023

DL: 10.5.2023 sekä toiselle kurssille 08/2023