Blogi, jossa on vinkkejä urheilun ja äitiyden yhdistämiseen. Pyöräillen.

03.11.2017

Tässä blogissa haluan jakaa kokemuksia ja oppejani pyöräilystä, mutta erityisesti haluan jakaa kokemuksiani niin sanotuista ruuhkavuosista. Ihanan haastavasta äitiyden ja urheilun yhdistämisestä ja siitä kuinka oma maailmani ja harjoitteluni mullistui positiivisesti lapsien myötä.

Pyöräily

Pyöräily on lajina rakas ja lähellä sydäntä. Kerron omia kokemuksiani ja ammattilaisten vinkkejä, joita voit ottaa käyttöön omassa harjoittelussasi. Kuvailen usein kursseillani pyöräilyä ja harjoittelua vuoristoksi. Jokainen vuorenhuippu on aloitettava kiipeämään solasta, huipun jälkeen mennään alamäkeen ja vauhdilla. Elämä kulkee samanlaista linjaa huippuineen ja notkahduksineen. Miten masentavaa olisi olla tasamaa-kuski.

MOM a title just above QUEEN

Arjen tasapainoilu

Kenelle meistä arjen tasapainoilu ei olisi tuttu aihe. Ajan löytäminen omiin harrastuksiin on haastavaa olit sitten mies tai nainen. Kun luovuttaminen tai downshiftaus ei ole vaihtoehtona on keksittävä konstit tasapainoiluun. Vuoristo on vain koluttava läpi ja opittava taitavaksi vuorikauriiksi.