Kurssit

Pidän erilaisia kursseja toimitiloissamme Vantaalla. Talven 2017-2018 kurssivalikoimasta löytyy

Miten kehitän poljentatekniikka talvella (syksy2018)

Kestävyysliikkujan Ravinto Workshop (kevät2018)

Kestävyysliikkujan Harjoitusohjelma Workshop (syksy 2018)

Gran Fondo -valmennusryhmä 7.11.-5.6.

Bootcamp -kehity 3 yössä 27.-30.4.2018

Naisten Kestävyysbootcamp 12.-14.10.2018

KEVÄT 2018:

Bootcamp -kehity kolmessa yössä! 27.-30.4.2018

Aloita pyöräilykausi tehokkaalla viikonlopulla. Leiri on tarkoitettu pyöräily/triathlon-harrastajalle (MIEHET JA NAISET) jolla on jo lajista harjoittelupohjaa. Leirillä keskitymme harjoittelemaan ja kehittymään urheilijan ottein: treeniä ja lepoa, ravintoa ja lajitietoutta. Sinun ei tarvitse lähteä välillä kotiin valmistamaan ruokaa, hoitamaan asioita ja pesemään pyörää ja pyykkiä; vaan pääset valmiiseen pöytään, pyöräsi on valmiina kun itse nautit hotellimajoituksen rauhasta. 

Leirillä on ohjattua liikuntaa ja toimintaa 2-3 kertaa päivässä ja ravinto on suunniteltu pyöräilijän ravintotarvetta vastaavaksi. Opit syömään ja treenaamaan oikein ja elät viikonlopun kuin pyöräilyammattilainen! Majoitus 2 hengen huoneissa uudessa Go Rooms - boutique hotellissa Vantaalla, loistavien (pyöräily)liikenne-yhteyksien varrella. ALL INCLUSIVE pitää sisällään kaiken: majoitus, huolto, valmennus, ruoat aamupalasta iltapalaan ja kaiken siltä väliltä. Kuntosali ja saunat käytössäsi koko leirin ajan.

Hinta 650 euroa

Hinta ilman majoitusta 550 euroa


Järjestämme kursseja myös ulkomailla.

Keväällä 2018 on luvassa neljä Pyöräilyleiriä Mallorcalla -women only- eli vain naisille. Lue lisää tästä

7.-12.5.2018 on Superkunto-retriitti Ranskassa. Tästä voi lukea lisää The Happy Hamletin sivuilta.

SYKSY 2018:

Naisten Kestävyys Bootcamp 12.-14.10.2018

Off Season on hyvää aikaa ottaa vastaan lisää oppeja ja tehostaa alkavan talven harjoittelua tehokkaalla viikonlopulla. Leiri on tarkoitettu pyöräily/triathlon-harrastajalle (NAISET) aloittelijoista kokeneimpiin. Leirillä keskitymme harjoittelemaan ja kehittymään urheilijan ottein: treeniä ja lepoa, ravintoa ja lajitietoutta. Sinun ei tarvitse lähteä välillä kotiin valmistamaan ruokaa, hoitamaan asioita ja pesemään pyykkiä; vaan pääset valmiiseen pöytään ja saat nauttia hotellimajoituksen rauhasta ja lajitovereiden mahtavasta seurasta.

Leirillä on ohjattua liikuntaa ja toimintaa 2-3 kertaa päivässä ja ravinto on suunniteltu kestävyyslajien ravintotarvetta vastaavaksi. Opit syömään ja treenaamaan oikein ja elät viikonlopun kuin urheilija-ammattilainen! Majoitus 2 hengen huoneissa uudessa Go Rooms - boutique hotellissa Vantaalla, loistavien (pyöräily)liikenne-yhteyksien varrella. ALL INCLUSIVE pitää sisällään kaiken: majoitus, valmennus, ruoat aamupalasta iltapalaan ja kaiken siltä väliltä. Kuntosali ja saunat käytössäsi koko leirin ajan.

Hinta 400 euroa

Hinta ilman majoitusta 320 euroa

Change is the end result of good learning.